Toyota Boshoku’dan SAÜ’ye Ziyaret

Toyota Boshoku’dan SAÜ’ye Ziyaret
19.07.2013
1.215
A+
A-

Toyota Boshoku Yönetim Grubu Genel Müdürü Halim Turhan ve İdari İşler Müdürü Yener Tutluer Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Toyota Boshoku Yönetim Grubu Genel Müdürü Halim Turhan ve İdari İşler Müdürü Yener Tutluer Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Fatih Üstel ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Akıncı’da ziyaret sırasında hazır bulundu.

Üniversitesi Sanayi işbirliği konusuna çok önem verdiklerini dile getiren Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Bu konudaki çalışmalarımız, diğer üniversitelere örnek oluyor. Üniversitemiz tarafından geliştirilen eğitim modelleri birçok üniversiteye örnek teşkil ediyor’ diye konuştu.

Sakarya Üniversitesi ve Toyota Boshoku ile imzalanacak protokol diğer firmalara da örnek teşkil edeceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Elmas ‘Sanayici için bu protokol rol model olacak. Bazen kurumlar için böyle rol modellere ihtiyaç var. Toyota Boshoku diğer sanayicinin Üniversite-Sanayi İşbirliği konusunda cesaretini artıracağını inanıyorum’ dedi.

Toyota Boshoku Yönetim Grubu Genel Müdürü Halim Turhan Sakarya Üniversitesi ve Toyota Boshoku arasında Üniversite-Sanayi İşbirliği ve SANTEZ kapsamında iş birliği protokolü imzalamak istediklerini dile getirdi ve ‘Toyota Boshoku olarak Sakarya Üniversitesine her zaman desteğe hazırız’ diye konuştu.

Ziyaret sonunda Sakarya Üniversitesi ve Toyota Boshoku arasında imzalanacak SANTEZ Projelerine destek ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Protokolü için ön anlaşmaya varıldı.

19/07/2013 – MA

 

 
1.215 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.