İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı

İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı
25.04.2024
511
A+
A-

Sakarya Üniversitesi öncülüğünde geliştirilen “Sakarya Üniversitesi Geleceğine Yön Veren Kadınlar Akademisi” kapsamında ilk proje için geri sayım başladı. Kadınların güçlendirilmesini önemsiyor, Sakarya Üniversitesi, SATSO ve Sakarya Teknokent iş birliğiyle “İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programını” sizlere sunuyoruz. Bu programla iş hayatına hazırlanan kadınların kariyer, iş yaşam becerileri, iş yaşamında sürdürülebilirlik ve proje yönetimi becerilerinin geliştirilmesini hedefliyoruz.

İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı, iletişim, liderlik, zaman yönetimi gibi kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olacak temel becerileri geliştirme fırsatı sunuyor. Kariyer gelişimi, sürdürülebilirlik ve proje yönetimi konularında sektörün önde gelen isimleri ve deneyimli akademisyenlerle etkileşim imkânı sağlayarak, öğrencilere gerçek dünya deneyimleri kazandırıyor ve güçlü bir profesyonel ağ oluşturmalarına yardımcı oluyoruz. Ayrıca program, uluslararası arenada revaçta olan “mikro yeterlilik” yöntemi ile hazırlanmış olup, iş hayatında kadınlara yönelik yapılan Türkiye’deki ilk uygulamadır. Programı başarı ile tamamlayanlara 5 AKTS’ye denk gelen dijital rozet ve eğitim sertifikası verilerek, öğrenenler için önemli bir çıktı sunulmaktadır.

Sakarya Üniversitesi olarak, kadınların iş dünyasındaki potansiyelini geliştirmeye ve onları desteklemeye devam ediyoruz. “SKA 5- Cinsiyet Eşitliği” ve “SKA 4- Nitelikli Eğitim” alanlarını kapsayan bu programa, üniversitemizin 3. ve 4. sınıfında öğrenim gören kadın öğrencilerimizi davet ediyoruz. Eğitimlerimiz ücretsiz olup, 4 Mayıs 2024 tarihinde Esentepe Kampüsümüzde başlayacaktır. Detaylı bilgi için aşağıdaki sayfaları takip edebilirsiniz.

https://tokas.sakarya.edu.tr/tr/icerik/24658/133358/kadin-akademisi

 

 

 
511 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.