Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Didem Atiş’ten Sergi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Didem Atiş’in “Bereket” isimli kişisel sergisi, 3-9 Ekim tarihleri arasında Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluşuyor.

Sergisinin açılışı STMF Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay, Dekan yardımcıları Doç. M. Hülya Doğru, Dr. Öğr. Üyesi Dicle Öney, fakülte hocaları ve öğrencilerinin katılımı ile 3 Ekim tarihinde STMF Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Devam eden sergide Prof. Didem Atiş’in bereket, bolluk, sonsuz mutluluk, ölümsüzlükle özdeşleştirilen nar meyvesi konulu eserleri yer alıyor.

Prof. Didem Atiş’in “Bereket” isimli kişisel sergisi, 9 Ekim tarihine kadar Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu’nda gezilebilir.

ETİKETLER: ,