Siyasal Bilgiler Fakültesi Bahar Dönemi Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

26.02.2024

Siyasal Bilgiler Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Oryantasyon Programı, Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Sabahattin Zaim Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çalışır, fakültenin hedefleri hakkında bilgi verdikten sonra, Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü’nden Abdullah Nalbantoğlu ve Şebnem Cerrah İçöz öğrencilere uluslararası değişim programlarına dair detaylı bir sunum yaptı. Programın devamında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan Yusuf Deribaş tarafından yatay ve dikey geçiş, ÇAP-YANDAL programları hakkında önemli bilgiler aktarıldı. Programın son oturumunda  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Veysel İnal, Siyasal Bilgiler Fakültesi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarıyla ilgili detayları paylaştı.

Program, eğitimcilere teşekkür belgeleri takdim edilmesinin ardından sona erdi.