” Please Do Disturb ” Sergisi Açılıyor

24.04.2024

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencisi Gizem Nur Uysal’ın lisans eğitimi süresince oluşturduğu eserlerini sergileyeceği ”Please Do Disturb  (Lütfen Rahatsız Edin)” isimli kişisel sergisi, 24 Nisan’da tarihinde saat 12:00’da Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin 2. katında açılacak.

Öğrencimizin; dijital illüstrasyon, cyanotype baskı, akrilik boya ve seramik rölyef gibi farklı materyal ve tekniklerden yararlanarak ürettiği 46 parçadan oluşan sergisi, bireysel sanat üslubunu keşfetme sürecini gözler önüne serecek ve 10 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecektir.

” Please Do Disturb ” adını taşıyan sergi, eserlerin mümkün olduğunca çok gözle rahatsız edilmesini ve bu şekilde izleyiciler üzerinde ilham uyandırma arzusunu yansıtmaktadır.