SAÜ Vakfı Okulları Genel Müdürlüğüne Yusuf Türkhan Getirildi

SAÜ Vakfı Okulları Genel Müdürlüğüne Yusuf Türkhan Getirildi
19.04.2024
617
A+
A-

SAÜ Vakfı Okulları Genel Müdürlüğüne Yusuf Türkhan Getirildi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü görevine deneyimli eğitimci Yusuf Türkhan atandı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Okulları Genel Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Türkhan göreve başladı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Okulları ailesine katılan Türkhan, yeni görevine başladıktan sonra yaptığı açıklamada, SAÜ Vakfı Okulları’nın başarılarına katkıda bulunma imkanı elde etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Eğitim alanında Sakarya’nın hatta Türkiye’nin önemli eğitim kurumları arasında yer alan SAÜ Vakfı Okulları ailesinin bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirten Türkhan, şunları söyledi :

“Eğitime gönül veren ve önemine inanan çalışma arkadaşlarımızla birlikte okullarımızın başarılarına yenilerini eklemek için çalışacağız. Beni bu göreve layık gören SAÜ Vakfı’nın çok değerli Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederim. Böylesine önemli bir eğitim kurumunda görev yapacak olmanın heyecanını ve gurunu yaşıyorum.” dedi.

Yusuf Türkhan kimdir?

1967 yılında Adapazarı’nda doğdu. İlköğretim ve orta öğretimi Adapazarı’nda tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu. Memuriyete 1992 yılında Gaziantep’te başladı. 1995 – 1998 yılları arasında Mithatpaşa Lisesi’nde öğretmenlik, 2000 – 2007 yılları arasında Adapazarı Mustafa Kemalpaşa İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcılığı görevleri yaptı. Yusuf Türkhan, 2007 – 2010 yılları arasında da Adapazarı Ozanlar Şehit Mustafa Özen İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevinde bulundu. Türkhan ayrıca Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve TCCD Genel Müdürlüğünde yönetici olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur.


617 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.