Terörü Lanetliyoruz

Terörü Lanetliyoruz
18.02.2016
1.597
A+
A-

Dün akşam saatlerinde Ankara’da ve bu sabah Diyarbakır’da meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Hain saldırılarda yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Türkiye, terörle mücadelesinde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmuştur, bundan böyle de olmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti, ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan, ahlaki ve insani hiçbir sınırı olmayan bu saldırıları gerçekleştirenlerle ve onların arkasındaki güçlerle mücadeleyi, her gün daha kararlı bir şekilde sürdürecektir.

Türkiye, geçmişte de terörle mücadele konusunda uzun ve acı tecrübeler yaşamıştır. Hukuk ve adalet çizgisinden sapmadan, terör ve şiddete prim vermeden öncelikle kendi ulusal güvenliğini koruyacak insani değerleri savunmaya devam edecek olan Türkiye Cumhuriyeti, milletçe dayanışma içerisinde bu zor koşulların da üstesinden gelecektir.

Terör hiçbir zaman amacına varamayacaktır!

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü


1.597 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.