Yönetici Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Yönetici Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
30.01.2024
1.144
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Personel Dairesi Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz İdari (Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri) ve Akademik (Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Müdürler ve Bölüm Başkanları ve Yardımcıları) yöneticilerine yönelik olarak “Yönetici Oryantasyon” eğitimi programı düzenlendi.

İdari yöneticilere düzenlenen eğitim 16 Ocak tarihinde başlayıp 19 Ocak tarihinde son bulurken, akademik yöneticilere düzenlene eğitim ise, 22 Ocak  ve 25 Ocak tarihleri arasına gerçekleştirildi.

Eğitim programındaki konu başlıkları “Stratejik Yönetim, Liderlik, Kalite Yönetim Sistemi”, “Sosyal Medyada Kurumsal İletişim”, “İnsan Kaynağı Yönetimi”, “”Protokol Kuralları”, “İhale”, “Doğrudan Temin”, “Taşınır Kayıt Kontrol İşlemleri”, “Bilgi İşlem Süreçleri”, “İç Kontrol Standartları”, “YÖK Mevzuatı ve Disiplin Soruşturması”, “Bütçe ve Performans” ve “ Muhasebe İşlemleri” şeklinde oldu.

Her oturum sonunda soru ve cevap şeklinde bilgi alışverişi yapıldı. İdari yöneticileri kapsayan eğitim programın sonunda SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza AL, yöneticilere konuşma yaparak programın amacını iletmiş oldu.


1.144 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.