İstanbul Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan’ı Ağırladık

İstanbul Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan’ı Ağırladık
26.04.2024
369
A+
A-
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü öncülüğünde düzenlenen öğrencilerin kariyer gelişimine katkı sağlayacak kariyer söyleşisi serisine bir yenisi daha eklendi.
“Girişimcilik” konulu söyleşide bilgi ve deneyimlerini aktarmak üzere İstanbul Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan ağırlandı.
Devlet Planlama Teşkilatı ve Savunma sanayi alanlarında ülkemize önemli katkıları bulunan Yerebakan; öğrencilerimize çeşitli pozisyonlarda edinmiş olduğu idari, endüstriyel, akademik ve girişimcilik alanındaki kıymetli bilgi ve deneyimlerini aktardı. Prof. Dr. Metin Yerebakan, konuşmasında iş hayatında çeşitli girişimleri başarılı ve sürdürülebilir kılmak için zaman yönetimi, disiplin ve kararlılık gibi olmazsa olmaz kavramların altını çizdi. Bir fikrin iş fikrine dönüşmesi için gerekli olan fizibilitenin önemini vurguladı. Aynı zamanda Yerebakan, konuşması boyunca çok kez planlamanın bir hedefe ulaşmak adına zaruretine değinerek “Usulsüz vusul olmaz!” ifadelerini kullandı.
Değerli katkıları üzerine Prof. Dr. Metin Yerebakan’a teşekkür belgesini üniversitemiz adına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Prof. Dr. Yasemin Özdemir takdim etti.

369 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.