Sağlık Bilimleri Alanında Proje Yazma Eğitimi

Sağlık Bilimleri Alanında Proje Yazma Eğitimi
26.04.2024
456
A+
A-

TÜBİTAK 2237-B Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen ve koordinatörlüğünü Doç. Dr. Gamze Güney Eskiler’in yaptığı ” Sağlık Bilimleri Alanında Teorik ve Uygulamalı TÜBİTAK 1001 Proje Yazma Eğitimi” düzenlendi.

TÜBİTAK 2237-B Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen ve Doç. Dr. Gamze Güney Eskiler’in koordinatörlüğünde ” Sağlık Bilimleri Alanında Teorik ve Uygulamalı TÜBİTAK 1001 Proje Yazma Eğitimi ” 17-19 Nisan tarihleri arasında SAÜ Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sağlık bilimleri alanına özgü TÜBİTAK 1001 teorik ve uygulamalı proje yazma eğitiminin açılış törenine, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al başta olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emiroğlu, dekan yardımcıları, akademisyenler, uzmanlar ve araştırmacılar katılım gösterdi.

Ankara, Akdeniz ve İstanbul Teknik üniversitelerinden deneyimli akademisyenlerin konuşmacı olarak katıldığı eğitim 31 katılımcı ile 3 gün boyunca 16 saat teorik ve 7 saat uygulamalı eğitim ile gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında konu seçimi, literatür araştırması, özgün değerin yazılması, bilimsel araştırma yöntemleri, temel terminoloji, proje yazımında dikkat edilmesi gerekenler hususlar, iş paketlerinin belirlenmesi, proje bütçesi oluşturulması ve bütçe yönetimi gibi konular ele
alındı.

 
456 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.