“Birlikte Tüm Engelleri Aşacağız” sloganıyla ÖZEL bir etkinlik

05.03.2024

Sakarya Üniversitesi topluma katkı veren etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri MEB Kanada Özel Eğitim Okulu işbirliği ile Sakarya Agora AVM’de özel gereksinimli çocuklarımızla bir araya gelerek onlara resim, müzik ve danslardan oluşan bir etkinlik düzenledi. “Birlikte tüm engelleri aşacağız” sloganıyla yola çıkan öğrencilerimiz etkinlik süresince çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm oluştururken, avm misafirleriyle de farkındalık oluşturmak için etkileşimde bulundu.

Sefer Beyenal Kültür ve Sanat Zinciri ve SASKÜD gibi sivil toplum kuruluşlarının da düzenlenen etkinliğe katkılarıyla, çocuklarımız ve aileleri unutulmaz bir gün geçirdi.