Sevgi Çemberi

Sevgi Çemberi
13.12.2016
712
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersi kapsamında, Arifiye Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından 1 Aralık Perşembe günü düzenlenen “Sevgi Çemberi” isimli etkinlikte Arifiye Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla, Sakarya’da çeşitli okullarda okuyan öğrenciler, üniversiteli gençler ve hocaların katıldığı gecede gösteri, eğlence ve müzik dinletisi ile coşku dolu anlar yaşandı.

Etkinlikte grubu adına konuşma yapan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Büşra Yıldırım ‘’Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersi bitirme tezi olarak hazırladığımız bu projeye sadece ödev olarak bakmadıklarını, amacın ülkemizin geleceğine yön verecek çocukların üniversite ortamında bir araya getirilerek aynı duygu ve düşünceleri paylaşıp mutlu olmaları, “Sevgi Evlerinde” yaşayan çocuklara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve her bireyin bunun farkına varması için böyle bir proje gerçekleştirdik’’ dedi.

İrem & Cash Büyüledi, Çocuklar Sahne Aldı

Geceye performansları ile destek veren İrem & Cash gösterileri ile hayvan sevgisini, sadakati göstererek insanı insan yapan bu sevgiyi ve duyguyu çocuklarla köpekleri sahnede buluşturarak yaşattı. Çocukların köpeklere karşı ilgisi ve oyunları görülmeye değerdi. Çocuklar İrem & Cashden ayrılmak, sahneden inmek istemedi.

Sihirli Anlarda Çocuklar Coştu

İlizyonist Nevzat Güner ( Sabata ) gösterisini büyük bir merakla izleyen çocuklar zaman zaman sahneye de çıkarak, sihirli anların bir parçası oldu. İlizyonist Sabata çocuklarla tek tek ilgilenerek onlara sihirbazlığın ipuçlarını öğretti.

Müzikli Dakikalarda Çocuklar Sahneden İnmedi

Büyük ilgi gören gösteriler sonrası sahne alan müzik grubu Sinan Şimsek ve arkadaşları çocukları Barış Manço şarkıları ile eğlendirdiler. Katılımcıların ve çocukların eşlik ettiği müzik dinletisinde, sahnede hep birlikte söylenen şarkılar, türküler ve oynanan oyun havaları sonrası çocukların keyif dolu dakikalar yaşadı.

Tüm katılımcılara etkinlik sonrası günün anısı olarak boyama kitabi ve yapboz armağan edildi.

Programa Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, Proje Sorumlusu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Öğr. Gör. Serpil Çiğdem, Okt. Dilek Özsu, Öğr. Gör. Recep Özkır ve aileleri ile bizzat katılarak Sevgi Evlerindeki çocuklar ve öğrencilerle tek tek ilgilendi. Müdür Prof. Dr. Özen, Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersi kapsamında yapılan projeleri anlamlı bulduğunu, proje ekibi öğrencilere teşekkür ederek bu tip projelere her zaman destek vereceğini ifade etti.

13.12.2016 – YC
712 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.