Gedik Termo Vana’ya ziyaret

19.02.2024

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al başkanlığındaki heyet, geçtiğimiz ay imzalanan protokol çerçevesinde Gedik Termo Vana’yı ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Gedik Termo Vana ile geçtiğimiz ay danışmanlık, eğitim ve proje desteğini içeren bir protokol imzalamıştı. İmzalanan protokolün hayata geçirilmesi için gerçekleştirilen ziyarette Gedik Termo Vana yetkilileriyle bir toplantı yapıldı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamza Al, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Yaşar, Teknokent Genel Müdürü Dr. Yakup Köseoğlu,   Gedik Vana Genel Müdürü Ufuk Doğan, Gedik Vana Ar-Ge Müdürü Hüseyin Tunca, öğretim üyelerinin katıldığı toplantıda protokol kapsamında yapılacak faaliyetler değerlendirildi.