Şampiyon Akyazı MYO

Şampiyon Akyazı MYO
15.04.2013
1.371
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen SAÜ Öğrenci Ligi’nin Şampiyonu Akyazı MYO oldu.

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, SAÜ Öğrenci Ligi’nin Şampiyonu Akyazı MYO oldu. Final maçı öncesi dostluk mesajlarının verildiği turnuva renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Maçı 5-2’lik Skorla Akyazı MYO kazandı. İşletme Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin karşı karşıya geldiği üçüncülük maçını ise 3-0’lık skor İşletme Fakültesi kazandı.

Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen, öğrenci liglerinde gülen taraf Akyazı MYO oldu. Öğrenci ligi şampiyonu Akyazı MYO’nun kupasını Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Özmen ve Doç. Dr. İbrahim Özçelik verdi.

Öğrenci Ligi ikincisi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi’nin ödülünü Akyazı MYO Müdür Yardımcısı İhsan Küçük Rendeci verdi.

Öğrenci Ligini üçüncü bitirerek önemli bir başarıya imza atan İşletme Fakültesi, ödülünü SKS Daire Başkanı Mustafa Coşkun ve Yrd. Doç. Dr. Damla Küçük’ün elinden aldı.

Öğrenci Liginde en çok gol atan futbolcu Akyazı MYO’dan Doğuşcan Düzenli’ye kupasını Güvenlik Şube Müdürü Özkan Toçoğlu verdi. Öğrenci Liginin “En Centilmen Takımı” ödülüne ise Hukuk Fakültesi layık görüldü.

15/04/2013 – CP
1.371 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.