“Bağımlılıkla Mücadele” eğitimi verildi

13.03.2024

Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi A Blok Konferans Salonunda “Bağımlılıkla Mücadele” başlıklı eğitim düzenlendi.

Eğitim, Sakarya Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAMER), Sakarya Yeşilay Şubesi, Sakarya Üniversitesi Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Ofisi, Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu ve Genç Yeşilay Öğrenci Topluluğu işbirliğinde organize edildi. SAÜ BAMER Müdürü Doç. Dr. Hasan Hüseyin Taylan’ın açılış konuşmasını yaptığı eğitime Sakarya Yeşilay Şube Başkanı ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Genç ve Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Altındiş eğitimci olarak katılım sağladı. Eğitim kapsamında katılım sağlayan öğrencilere alkol, kumar, madde, teknoloji ve tütün bağımlılığı ile ilgili bilgiler verildi.