Rektör Elmas, ABD Ziyaretini Sürdürüyor

Rektör Elmas, ABD Ziyaretini Sürdürüyor
05.04.2013
589
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ABD ziyaretine devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman, ABD’de bulunan üniversitelerden aldıkları olumlu yanıt üzerine Atlanta şehrinde bulunan Georgia Eyalet Ünivesitesi’nde Aralık ayında yapılacak olan Yüksek Öğretimde Kalite Konferansı’na katılacak.

Rektör Elmas, Florida eyaletinin Orlando şehrinde bulunan Seminole Eyalet Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. E. Ann Mcgee ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Laura Ross’u ziyaret ederek ortak anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşma ile akademik ziyaretler, orak bilimsel çalışmalar, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programının temelleri atılmış oldu.

Rektör Elmas, daha sonra akademik işbirliği ve değişimleri planlamak ve yüksek öğretimde kalite ve akreditasyon konusunda bilgi alış verişinde bulunmak üzere Florida Atlantik Üniversitesi’ni ziyaret etti. Elmas, burada Mühendislik Fakültesi dekan yardımcısı Doç. Dr. Ali  Zilouchian, İşletme Fakültesinden Doç. Dr. Anita K. Pennathur, uluslar arası ilişkilerden sorumlu Gebel Koordiantör Prof. Dr. Catherine S. Meschievitz, uluslararası eğitim projelerinden sorumlu Prof. Dr. William G. Nicoll, öğretim üyesi ve öğrenci değişim programından sorumlu Prof. Dr. Mihaela N. Metianu ile  görüşmeler yaptı.

05/03/2013 – HM

 

 

 
589 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.