Genel Sekreterlik Daire Başkanları Toplantısı düzenlendi

Genel Sekreterlik Daire Başkanları Toplantısı düzenlendi
28.02.2024
537
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ( SAÜ ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Toplantı Salonu’nda Genel Sekreterliğe bağlı birimlere yönelik “ 2023 Faaliyet Raporları Toplantısı “  düzenlendi.

Toplantıda Bilgi İşlem Daire Başkanı Tarık Demirgen tarafından, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı faaliyetlerine dair detaylı bilgiler aktarılırken, yıl bazında talep edilen ve sonlandırılan toplam işlemlerin istatiksel değerlerinden de ayrıca bahsedildi. Toplu mail hizmeti altyapısını yenilemek, bilişim envanteri platformunu oluşturmak, ISO 27001 BGYS Belgelendirme sürecini tamamlamak gibi projelerin, Bilgi İşlem Daire Başkanlığının 2024 yılında yapılmasını planladığı projeler içerisinde olduğu belirtildi.

SAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdülkadir Altınsoy, genel sekreterliğe bağlı tüm birimlerin kendi WEB sitelerini kontrol edip güncel hale getirmesinin gerekliliğinden ve BAUM ile koordineli şekilde hareket edilmesinin öneminden bahsetti.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu konuşmasında, “Ulusal ve uluslararası sıralamalarda yükselme ivmesi kazanma hedefimiz var. Sensörlü lambalar ile birlikte enerji verimliliği, su tasarrufu, dumansız hava sahası gibi projeler ile yükselme ivmesi kazanmak istiyoruz. Sürdürülebilirlik konusu bizim için çok önemli bu hususlara dikkat edilmesi gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Toplantıya, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, SAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdülkadir Altınsoy, SAÜ Genel Sekreter Yardımcıları Ümit Üstündağ, Bülent Türkmen, Feridun Dağ, daire başkanları ve enstitü sekreterleri katıldı.

 


537 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.