Plant Akademi Sapanca MYO’da

Plant Akademi Sapanca MYO’da
26.12.2016
1.333
A+
A-

PLANT Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi tarafından düzenlenen ‘Plant Akademi’ isimli konferansı Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa öğrencilerin yanı sıra Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programını bitirmiş olup bu sektörde görev yapan eski mezunlar ve Pamukova MYO’dan gelen öğrenciler de büyük ilgi gösterdi.

Moderatörlüğünü Plant Dergisi İmtiyaz Sahibi Moderatör Remzi Adıyaman’ın yaptığı konferansta İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Kurumsal Satış Şefi Uğur Pulat, Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Peyzaj Mimarı Murat Kemal Yanık ve Ekin Fidancılık Genel Müdürü Hamit Ekici konuşmacı olarak yer aldı.

Sapanca MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Program Öğretim Elamanlarından Öğr.Gör. Nurettin Kartal, Öğr. Gör. Recep Özkır ve Öğr. Gör. Mine Çilli’nin katıldığı toplantıda öğrencilerin sektörle alakalı soruları yanıtlandı. Programdan mezun olup sektörde çalışmaya başlayan öğrencilerin iş hayatında karşılaştıkları sorunlar konusu ele alındı. Ayrıca Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencileri tarafından üniversite bünyesinde 4 yıllık Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nün açılması isteği dile getirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansta, Plant Dergisi katılımcılarına bilgi ve deneyimlerini paylaştıklarından dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür belgelerini takdim etti.

26.12.2016 – YC


1.333 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.