Ne Twitter Ne Facebook Haftada En Az Bir Book

Ne Twitter Ne Facebook Haftada En Az Bir Book
02.06.2014
1.228
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kitap Değirmeni Öğrenci Topluluğu’nun düzenlediği “okuma ve kitap” konulu slogan yarışması tamamlandı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere SAÜ Merkez Kafeterya’da düzenlenen törenle ödülleri verildi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada Prof. Dr. Mustafa Akçay, Doç. Dr. Süleyman Akkuş, Doç. Dr. Ahmet Faruk Kılıç ve Öğr. Gör. Adem Arı tarafından oluşan jüri, 607 adet sloganı değerlendirdi. Birinciliği Teknoloji Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Ömer Faruk Geris “Okumak Bütünleştirir” sloganıyla kazanırken, ikincilik ödülünü ise “ Ne Twitter ne Facebook, haftada en az bir book” sloganıyla İlahiyat Fakültesi’nden üçüncü sınıf öğrencisi Muhammed Kok aldı.

İlahiyat Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Hatice Sümeyye Oral’ın “Okumazsan Bulamazsın” sloganının üçüncülük ödülü aldığı yarışmanın ödül töreninde konuşan SAÜ Öğretim Üyesi Doç Dr. Ahmet Faruk Kılıç, yarışmaya verdikleri destekten dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken’e, Sağlık, Kültür ve Spor ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire başkanlarına ve katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

02/06/2014 – EH
1.228 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.