Arş. Gör. Dr. Hatice Kılar, COST Projelerine kabul edildi

Arş. Gör. Dr. Hatice Kılar, COST Projelerine kabul edildi
16.01.2024
2.167
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Dr. Hatice Kılar, COST aksiyonu CA22122 ve CA22162 projelerine çalışma grubu üyesi seçildi.

Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Coğrafya Bölümü Arş. Gör. Dr. Hatice Kılar, ‘CA22122 – Rethinking the Blue Economy: Socio-Ecological Impacts and Opportunities  WG 5 Climate change & natural hazards’ ve ‘CA22162  – FutureMed: A Transdisciplinary Network To Bridge Climate Science and Impacts on Society (FutureMed)’ aksiyonlarına çalışma grubu üyesi olarak kabul edildi.

2027 yılına kadar tamamlanması planlanan projelerde Arş. Gör. Dr. Hatice Kılar, iklim değişikliği, iklim değişikliğinin sosyal ve ekonomik etkileri ve doğal afetler konusunda gerçekleştirilecek çalışmalara katkı sağlayacak.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al öncülüğünde başlatılan ve üniversite geneline yayılan proje kültürü anlayışının projeler konusunda motive edici olduğunu ifade eden Arş. Gör. Dr. Hatice Kılar, “Üniversitemiz geneline yayılan proje kültüründe aktif şekilde gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Sakarya Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olma yolunda hedeflerine emin adımlarla ulaşacağına tüm kalbimle inanmaktayım. Araştırma dekanlığı bünyesinde yer alan kıymetli hocalarımıza çalışmalarıma olan katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 


2.167 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.