Yerel Basında Bugün (30.01.2013)

Yerel Basında Bugün (30.01.2013)
30.01.2013
653
A+
A-

30.01.2013 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Kaynarca OSB’de yer sahiplerine tahsis belgeleri verildi

“Vali Mustafa Büyük: “Kendi yağımızla kavruluyoruz”

2010 yılında kurulan kaynarca OSB tahsisleri yapılan katılımcılara Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (SATSO) düzenlenen program ile belgeleri verildi.

ADAPOSTASI

Mobilya sektörü Kaynarca’da toplanacak

“Beşinci OSB geliyor”

Kaynarca ilçesinde kurulacak olan Mobilya ihtisas OSB’nin satılan 36 parselinin yer teslimleri yapıldı. Vali Büyük ise müjdeyi verdi: ‘2014 yılında OSB’nin altyapısını tamamlayacağız’

BİZİMSAKARYA

“twit’ten al haberi”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sosyal paylaşım sitesi twitterdan, takipçilerine önemli mesajlar verdi. Toçoğlu, Büyükşehir olarak Şubat ayının çok hareketli geçireceklerini söyledi.

SAKARYAHALK

“Vatandaşı mağdur etmeyin”

Kazımpaşa’da gerçekleştirilen halk otobüsleri’ne 25 aracın teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, minibüs ve dolmuş esnafına seslenerek vatandaşların asla mağdur edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

YENİGÜN

SATSO Başkanı Kösemusul, seçimlerin Mayıs’ta olacağını belirtti

“Yanlışlar düzelecek!”

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, TOBB’un NACE kodlarındaki yanlışlıkların giderilmesi için yaptığı başvuru sonrasında, Bakanlar Kurulu kararı ile oda ve borsa seçimlerinin Mayıs ayına ertelendiğini açıkladı.

YENİHABER

Tatangalar isyanlarını mektupla haykırdılar

“Başbakan’a şikayet ettiler”

Tatangalar Sakaryaspor’un bugünkü durumundan sorumlu tuttukları Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi Başbakan’a mektup yazarak şikayet ettiler.

YENİSAKARYA

Eski tarım İl Müdürü bu sözleri kim için söyledi

“Makamlar geçicidir”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı müşavirliği’ne atanan Abdullah Keskin’in, Vali Büyük’ün de katıldığı veda yemeğinde yaptığı konuşma ilgiyle karşılandı.

30 Ocak 2013 – A.T.

 
653 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.