Çocuk Etkinliklerinde görev alan personele belge takdimi yapıldı

07.02.2024

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlük Toplantı Salonu’nda çocuk etkinliklerinde görev alan personele yönelik belge takdimi programı düzenlendi.

Toplantıda, 22 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında yapılan çocuk etkinliklerinde görev alan personelin çocuklara verdiği verdiği eğitimler değerlendirildi. İlk yardım, çocuk korosu, matematik, yoga, dans, resim ve okuma gibi çeşitli alanlarda verilen eğitimler ile birlikte çocukların gelişimine katkı sağlandı.

Toplantıda konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, “Çocuk etkinliklerinde görev alan personellerimizin tamamına teşekkür ediyorum, bu etkinliklerin devamlılığı adına elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu konuda gönüllülük projesi başlatmak istiyorum üniversitemizde, çünkü bu çalışmaları daha sistematik hale getirmemiz gerekiyor. Öğrenci, öğretim üyesi ve idari personelin dahil olduğu fikirlerimiz var. İklim, sürdürülebilirlik, doğaya uyum gibi konularda eğitim planlarımız var ” ifadelerine yer verdi.

Belge takdimi programı, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.