Yerel Basında Bugün (30 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (30 Eylül 2011)
30.09.2011
1.044
A+
A-

 

 

30 Eylül 2011 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Zeki Toçoğlu: ‘Kontrolsüz kullanıma izin verilmeyecek’ ”

Toçoğlu, Sapanca Gölü’nün korunmasın hakkında net konuştu. Toçoğlu, ‘Gölün korunması için gereken ne ise yapılacak. Ortak Havza Yönetimi kuracağız. Kontrolsüz su kullanımına izin vermeyeceğiz.” Dedi.

ADAPOSTASI

“Göl için düğmeye basıldı”

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Gölü’nün korunması hakkında net konuştu.

ANADOLU

“Kontrolsüz su kullanımına geçit yok”

İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya gelen Zeki Toçoğlu, Sapanca Gölü’nün korunması hakkında net konuştu. Başkan Toçoğlu, ‘Gölümüzün korunması için gereken ne ise yapılacak’. ”

BİZİMSAKARYA

“Şaşırtan itiraf”

Et ve Balık Müdürü Zekeriya Güler, ‘Getirilen Brucella hastası hayvanlar yönetmeliğe uygun şekilde kesildi ve kavurma yapılarak piyasaya sürüldü’ itirafında bulundu.

SAKARYAHALK

“Gözler Büyükşehir’de”

Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müdürü Ahmet Çubukçu, düzenlediği basın toplantısında SATSO’ nun karşısında bulunan arazinin tarımsal alan olmadığını iddia ederek, ‘Büyükşehir’in kararı ortada. Burası tarım statüsünden çıkarılmış’ diye konuştu.

YENİGÜN

Yerli otomobil üretim için son sözü Başbakan Erdoğan söyleyecek.

“Bastıran kazanacak”

İlimizin yerli otomobil üretiminde üssü olması konusunda yapılan girişimler sürerken, komşu Kocaeli de aynı konuda ısrarcı davranıyor. Dün yerli otomobil üssü ve nasıl yapılacağı konusunda Bakan Ergün’ e sunulan rapor, daha sonra Başbakan Erdoğan’a takdim edilecek.

YENİHABER

Şehir genelinde işgaller devam ederken zabıta garibanı buldu.

“Güçleri ona yetti”

‘Sıfır tolerans’ uygulamasına rağmen şehir genelinde işgaliyeler devam ederken zabıtanın hedefinde ilçe otobüs garajında su satan ‘gariban Ali’ vardı. Tartaklanan gariban adam neye uğradığını şaşırdı.

YENİSAKARYA

“Şeffaf Polemik”

AK Parti Erenler Kadın Kolları Kongresi’nde YSK’ ya ait şeffaf sandıklar kullanıldı. İlçe seçim Kurulu yetkilileri sandıkları Belediye verdiklerini belirtirken, İl seçim Kurulu Başkanı Aygür Engür ise sandıkların dışarıya çıkarılamayacağını söyledi.
1.044 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.