Sırbistan Karmenica’dan Educons Üniversitesi Heyeti Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi’ni Ziyaret Etti

19.02.2024

Sırbistan Karmenica’dan Educons Üniversitesi heyeti Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi’ni ziyaret etti.

Uluslararası heyet; Erasmus+ Kurum Koordinatörü Joavana Kisin ve beraberinde Prof. Dr. Ljilijana Curcic ve Nemanja Brkljaca’dan oluşurken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanlığı Proje Sorumlusu Güven Uzungüngör, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü proje ekibi üyeleri Begüm Seyhan, Ersel Aydın ve Eda Aydın da heyete eşlik ettiler.

Yapılan görüşmelerde Erasmus+ kapsamında akademik ve öğrenci değişimi başta olmak üzere, çeşitli ikili işbirlikleri ve diğer Avrupa Birliği projeleri başlıkları altında proje geliştirilmesi hususunda anlaşma sağlandı.