Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Mezunlar Buluşması Gerçekleştirildi

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Mezunlar Buluşması Gerçekleştirildi
23.02.2024
771
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü iş birliği ile düzenlenen Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü “İlk Mezunlar Paneli” Turgut Özal Kongre Merkezi Prof. Dr. Fuat Sezgin Salonunda gerçekleştirildi.

Panel, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Uygun’un açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında mezunlara teşekkür eden Uygun, endüstri mühendisliğinin geçmişinden bahsederek bölümün köklü geçmişine vurgu yaptı. Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Torkul’un moderatörlüğünde ilerleyen panele 1981 yılı Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunları ile devam edildi. Mezunlarımız, Veysel Karafilik, Faruk Aslan, Kenan Elbasan, Doğan Uysal, Arif Levent Ketenci, Engin Üst, Ali Taşkent, Asuman Baylav Çetin ve İsmail Hakkı Yığın kendi deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Mezunlar konuşmalarında bir endüstri mühendisinin dünden bugüne gelişi, kendi başarı öyküleri ve iş hayatları hakkında bilgiler verdi. Kendi işlerini kurarken yaşadıkları zorluklardan ve süreçlerden bahseden mezunlar, endüstri mühendisi adaylarına bir şeyi istiyorsanız gerçekten isteyin diyerek kendi yaşam öyküleriyle birlikte tavsiyelerde bulundu.

Panel, katılımcıların soru cevap etkinliği ve plaket takdimi sonrası sona erdi.

Haber- Fotoğraf: Aybike Tekeli- Eren Artan


771 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.