Yerel Basında Bugün (27.05.2013)

27.05.2013

27.05.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Adapazarı İlçesi Karasu Duble Yolu’nda açık kasa araçta seyahat edenler ölüme meydan okurken, düğün konvoyları yol kapatıyor

“Trafikte kural tanımıyorlar”

ADAPOSTASI

Sevdiği kızı öldürdü

3 kişiyi yaralayıp intihar etti

“Dehşet günü”

BİZİMSAKARYA

İstediği kızı vermedikleri için aynı aileden 4 kişiyi urdu, sonra da intihar etti

“Katliam gibi”

2 ölü 3 yaralı”

SAKARYAHALK

“Satılıyor mu?

24 Eylül 2012 tarihinde Asya Katılım Bankası’na devredilen Adapazarı Şeker Fabrikası’nın satışa çıkartıldığı ortaya çıktı. Adapazarı Şeker Fabrikası için şu ana kadar 3 kuruluşun teklif verdiği belirtiliyor

YENİGÜN

Evlenmek istediği kızı vermediler diye, aileye kurşun yağdırdı

Çılgın aşık dehşet saçtı

“2 Ölü, 3 yaralı”

Adapazarı’nda evlenmek istediği genç kızı vermedikleri gerekçesiyle tartıştığı annesini, babaannesini ve halasını yaralayıp, sevdiği kızı ise öldüren 23 yaşındaki genç, son kurşun ile de kendini öldürdü.

YENİHABER

Saü mezuniyet töreni öncesi firmalar karakolluk oldu

“Kep kavgası”

Sakarya Üniversitesi’nin 21 Haziran’da gerçekleştirilecek mezuniyet töreninde giyilecek kep ve cübbeler iki firmayı karşı karşıya getirdi. Rektör Elmas, “Öğrenci kepini, cübbesini istediği yerden alır” dedi.

YENİSAKARYA

İnşaat sektöründe kriz devam ediyor

“Yangın var!”

Son operasyon sonrası inşaat sektöründe krizin zirve yaptığını söyleyen İMO Başkanı Hüsnü Gürpınar, “Mülki ve Yerel amirler bu sorunu acilen çözmek zorunda” dedi.

27.05.2013 – A.T