İdari Personele Yönelik İftar Programı

02.04.2024

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve birlikte olmanın önemini vurgulamak adına, Üniversite İdari Personeline özel bir iftar programı düzenledi.

SAÜ Personel lokalinde düzenlenen iftar programına, Sakarya Üniversitesi idari kadrosunun yanı sıra birçok birimden personel ilgi gösterdi. Rektör Yardımcıları, idari birim yöneticileri ve personelin bir araya geldiği bu özel etkinlik, yoğun katılım ile gerçekleşti.

İftar programına, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Prof. Dr. Özer Uygun, SAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdulkadir Altınsoy ve idari personel katıldı.

Sakarya Üniversitesi, personeline yönelik düzenlediği bu tür etkinliklerle, kurum içi iletişimi güçlendirerek çalışanlar arasındaki motivasyonu artırmayı hedefliyor.