Yerel Basında Bugün (25.12.2012)

25.12.2012

25.12.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya İşkur İl Müdürlüğü yeni yılda, iller arasında birinci olmayı hedefliyor

“İşkur hedef büyüttü”

ADAPOSTASI

Esnaf, Tarihi Uzunçarşı’nın çatısının kaldırılmasına karşı

“Kaçak binaları çatı mı örtüyor?

Yapılacak çalışma ile Tarihi Uzunçarşı’nın üstünün açılmasına esnafın karşı çıkması kafalarda soru işareti oluşturdu. Bu konuda ortaya atılan iddialar ise ilginç: “Çatı, üzerinde bulunan kaçak yapıları örttüğü için kaldırılması istenmiyor.”

BİZİMSAKARYA

“Artık imamlar bile faizli kredi peşinde”

Bu sözlerin sahibi olan Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım açıklamasına şöyle devam etti, “Nedense artık camilerde, ‘Faiz Haramdır’ vaazlarını duymaz olduk. Nedendir acaba?”

SAKARYAHALK

26 yaşındaki genç berberin sır dolu ölümü

“İntihar mı? Cinayet mi?”

Hendek’de berber dükkanı bulunan 26 yaşındaki Sefa Sezer otomobilin içerisinde başından kurşunlanarak ölmüş olarak bulundu.

YENİGÜN

Okullarda kıyafet serbestliği, önümüzdeki yıl uygulamaya alınacak

“Bu yıl sorun yok!”

İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, yeni yönetmelik gereği öğrencilerin okula serbest kıyafetle gelmelerinin önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı itibariyle başlayacağını söyledi.

YENİHABER

“Yeni okullar istiyoruz”

Eğitim sendikalarının şube başkanları Adapazarı ve Serdivan Milli Eğitim Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi’nin işgal ettiği okulların geri verilmesini ve yeni okullar yapılmasını istediler.

YENİSAKARYA

“Küçükyılmaz’a bir yıl süre”

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz’a sorunların giderilmesi için bir yıl süre tanınması gerektiğini söyledi

25.12.2012 A.T.