“Bağımlı Olma Özgür Ol”

06.03.2024

Sakarya Üniversitesi SKS Kültür Şube Müdürlüğünce koordine edilen Mart Ayı Farkındalık Çalışmaları kapsamında Kampüs Yürüyüş Yolu, Çınaraltı Kafe ve Kongre Merkezinde eş zamanlı olarak “Bağımlı Olma Özgür Ol” ve “Farkındayım!” temalı bağımlılık farkındalık etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Madde Bağımlılığı konusunda; psikolojik destek, resim sergisi çalışmaları, sticker çalışması ve kırmızı temalı farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAMER) tarafından açılan stantta ise yapılan çalışmalarla alakalı öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğe;Genç Yeşilay Öğrenci Topluluğu, Psikoloji Öğrenci Topluluğu, Fikir ile Gelecek Öğrenci Topluluğu, Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu, Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu, 21 Gün 37 Derece İş Öğrenci Topluluğu, Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu, Düşlerden Gülüşlere Öğrenci Topluluğu ve Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu açılan stantlarla destek verdi.