Yerel Basında Bugün (16.09.2012)

Yerel Basında Bugün (16.09.2012)
16.09.2012
777
A+
A-

16.09.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“BBP’den idam cezası geri gelsin kampanyası”

Büyük Birlik Partisinin ülke genelinde başlattığı İdam Cezası Geri Gelsin kampanyası çerçevesinde BBP Sakarya İl Teşkilatı da Adapazarı Çark Caddesinde stant açarak imza kampanyası başlattı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

23 Eylül’de yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girecek olan kişilerin sınav yerlerinin il dışına çıkmasına tepkiler var

“KPSS’de il dışı şoku”

İlimizde KPSS sınavlarına girmek için gün sayanlara ÖSYM sınava giriş yeri olarak il dışına yerleştirme yapınca şok yaşandı.

ADAPOSTASI

Şeker Fabrikasından geriye kalanlara sahip çıkalım

“Namus meselesi”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş fabrikanın bilinçli bir politikayla bankanın kucağına itildiğini belirterek,’Şimdi siyasilere, belediyelere hatta sivil toplum kuruluşlarına düşen şehrin değerine, namusuna sahip çıkmak olmalı’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“4 yıllık çile bitti!”

2008-2009 eğitim öğretim yılında öğrenci alımına başlayan SAÜ Tıp Fakültesi öğrencileri bu sene ilk kez Sakarya’da eğitim öğretime başlayacak.

SAKARYAHALK

Depreme dayanıksız mezar evleri ‘Yıkma Görevi’ Valilere verildi

“Sorumluluk Valilikte”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşümde işin esas sahibi ve sorumlusu olarak valileri tayin ettiklerini açıkladı.

YENİGÜN

400 yataklı yeni binada kapılar üşüyor, asansörler çalışmıyor

“Hastane dökülüyor!”

Sakarya’da merkezdeki sağlık sorununu çözecek tek hastane olarak görülmesi nedeniyle, 400 yataklı olarak yapılan yeni binada yaşanan aksaklıklar vatandaşı çileden çıkartmaya yetti.

YENİHABER

Küstah filme tepki gösterip Amerikan ve İsrail bayrağı yaktılar

“Öfke dinmiyor”

İslam’a ve Müslümanlara hakaret içeren filme tepkiler Sakarya’da da artarak devam ediyor. Saadet Partililer filmi protesto ederken Sakarya Adalet Girişimi eyleminde Amerika ve İsrail’e lanet yağdı.

YENİSAKARYA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Kentsel Dönüşüm’de adres gösterdi

“Yetki Vali’de”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşümde işin esas sahibi ve sorumlusu olarak valileri tayin ettiklerini açıkladı. Bayraktar ayrıca evini yıktırmak isteyen yoksullara kira yardımı yapılacağını söyledi.

 
777 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.