“İnsan Haklarının Yerelleşmesi:Ulusal İnsan Hakları Kurumları” konferansı düzenlendi

07.03.2024

Sakarya Üniversitesi, TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’ın konuşmacı olduğu konferansa ev sahipliği yaptı.

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’ın konuşmacı olarak katıldığı “İnsan Haklarının Yerelleşmesi: Ulusal İnsan Hakları Kurumları” konulu konferansa, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Narbay, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Konferansın sonunda SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Narbay, TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’a hediye takdim etti.