Yerel Basında Bugün (12 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (12 Ekim 2011)
12.10.2011
531
A+
A-

12 Ekim 2011 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Eski terminali kullanmakta diretince polis araçları durdurdu.

Minibüsçülerle polis yine karşı karşıya”

30 Eylül tarihinde yeni terminalin hizmete girmesi ile kapatılan Güney Terminalini kullanmaya devam eden Adapazarı- Kocaeli minibüsleri, polisleriyle yine karşı karşıya geldi.

ADAPOSTASI

“Böylesi görülmedi”

Büyük markaların mağazalarından çaldıkları kıyafetleri, aynı markanın başka ildeki şubelerine iade ederek ürün bedelini tahsil ettikleri öne sürülen baba ve oğlu yakalandı.

ANADOLU

“Asayiş bozulunca değeri anlaşılır”

Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay, “Aldığımız koruyucu polislik önlemleriyle geçen yıl Sakarya’da öğrenim gören 183 bin ilk ve orta öğretim öğrencisi ile 57 bin üniversite öğrencisinin burnu kanamadı polislerimiz uygulamalarıyla olası suçları önlediler” dedi.

BİZİM SAKARYA

7 Bin kişinin malı, mülkü, tarihi, hatıraları silinip atılıyor.

“Ortaköy’de sıkıntı büyük”

Kocaali’nin Ortaköy Beldesi’nde yapılacak baraj için bölgede yaşayan 7 bin insanın malı, mülkü, geçmişi de bir kalemde silinecek. Binlerce insan nereye gidecek, ne yapacak belli değil.

SAKARYAHALK

“Gerginlik bitmiyor”

Yeni terminalin hizmete girmesiyle kapatılan Güney Terminalini kullanmaya devam eden Adapazarı-Kocaeli minibüslerinin şoförleri,  dün polisle karşı karşıya geldi. Polis, Güllü Camii önünde durduğu minibüslerin geçişine izin verilmedi.

YENİGÜN

“Bakanlığın rotasyona yönelik çalışması tedirginlik yarattı.”

Öğretmenler şokta

Eğitim- İş İl Başkanı Tamer T. Turgut, aynı ilde 8 yıl görev yapan öğretmenlerin 6 bölge kapsamındaki iller arasında rotasyona tabi tutulacağı yönünde çıkan haberlerin eğitim camiasında endişeye yol açtığını belirtti.

YENİHABER

“Masa başı delege tespiti, kurucu üyeleri bile liste dışı bıraktı.”

AKP’de büyük tasfiye

AKP’nin Adapazarı İlçe delegeleri belirlenirken, herhangi bir seçim yapılmaması ve parti kurucularına listelerde yer verilmemesi büyük tepki çekti. İlçe Başkanı Mutlu Işıksu iddialara cevap vermek istemediğini söyledi.

YENİSAKARYA

“Taraklı karıştı”

Taraklı’da köy muhtarı ile Kaymakam Muhlis Arslan arasındaki anlaşmazlığa valilik el koydu. Vali Mustafa Büyük, kaymakam hakkında soruşturma başlattı.

 
531 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.