SAÜ’nün “Aday Araştırma Üniversitesi” olması, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kahvaltısında konuşuldu

SAÜ’nün “Aday Araştırma Üniversitesi” olması, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kahvaltısında konuşuldu
08.02.2024
937
A+
A-

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının düzenlemiş olduğu ve Başkanlık personelinin katıldığı kahvaltı programı  personel lokalinde gerçekleştirildi.

Programda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu üniversitemizin Araştırma Üniversitesi adaylık süreciyle ilgili gelinen noktayı, gerçekleştirilen çalışmaları ve hedefleri anlattı. Sakarya Üniversitesi’nin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda kurulan 17 komisyonun alanlarıyla ilgili yapılan çalışmaların Araştırma Üniversitesi olma yolunda oldukça değerli olduğunu belirten Köseoğlu, bundan sonraki süreçte de akademik ve idari personeller olmak üzere üniversitemizin ekip olarak gerçekleştireceği gayretli çalışmalar neticesinde 2 yıllık sürecin başarıyla tamamlanacağına olan inancını dile getirdi.

Ardından Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Başkanlığa bağlı Müdürlüklerin çalışmaları hakkında ilgili Şube Müdürleri tarafından heyete bilgi verildi. Genel Sekreter Doç. Dr. Abdülkadir Altınsoy Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca yapılan çalışmaların üniversitemizin marka değerinin yükseltilmesi ve görünürlüğü adına oldukça önemli olduğunu dile getirerek, hedeflerin daha ileri taşınıp bundan sonraki süreçte de yapılacak çalışmaların aynı azim ve kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Toplantının sonunda söz alan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mesut Ramazan Ekici genel hatlarıyla Başkanlığın yürüttüğü hizmetler hakkında bilgi vererek, ekip olarak büyük bir uyum içerisinde üniversitemizin hedefleri doğrultusunda çalışıldığını ve bahar döneminde gerçekleştirilecek programlarla çalışmaların hızlanarak devam edeceğini söyledi. Başkan Mesut Ramazan Ekici toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek daire personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Prof. Dr. Emrah Doğan ve Prof. Dr. Özer Uygun, Genel Sekreter Doç. Dr. Abdülkadir Altınsoy, Genel Sekreter Yardımcıları Bülent Türkmen, Ümit Üstündağ, Öğr. Gör. Feridun Dağ ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli katılım sağladı.

 

 


937 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.