Siz de Ar-Ge Yapabilirsiniz Çalıştayı

16 Şubat 2012

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ve SAÜ-Teknokent işbirliği ile 17 Şubat Cuma günü ‘Siz de Ar-Ge Yapabilirsiniz’ konulu çalıştay düzenleyecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün de katılacağı Çalıştay’da Üniversite-Sanayi işbirliğine yönelik bir model oluşturmak amaçlanıyor. SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda düzenlenecek Çalıştayda ayrıca Sakarya Valisi Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul birer konuşma yapacak.

İki oturumdan oluşacak olan çalıştayın ikinci oturumunda Sakarya Teknokent A.Ş. Müdürü Tunahan Kırktepeli, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Üstel, katılımcılara Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programları hakkında bilgi verecek.

16/02/2012 – Haber Merkezi

16 Şubat 2012 - 8:58