SAÜ Yılın Son Pazar Yemeğinde Buluştu

SAÜ Yılın Son Pazar Yemeğinde Buluştu
29.12.2014
630
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından ‘Yılın Son Pazar Yemeği’nin üçüncüsü düzenlendi.

Geleneksel hale getirilen ve katılımın yoğun olduğu yemekte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç, Genel Sekreter Yardımcısı Hilmi Yanmaz, tüm daire başkanları, Eğitim Bir Sen Sakarya Üniversitesi Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kahraman, müdür, sekreter ve üniversite personelinin yanı sıra minibüs duraklarına bağlı şoförler de yer aldı.

Sakarya Üniversitesi Güvenlik Şube Müdürü Özkan Toçoğlu, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederken: “Geleneksel hale getirdiğimiz ‘Yılın Son Pazar Yemeği’nin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Her yıl daha büyük katılımla yaptığımız yemeğimiz, Sakarya Üniversitesi’nin birliğini beraberliğini ve gücünü göstermektedir. Düzenlediğimiz bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan herkese kendim ve personelim adına çok teşekkür ediyorum. İlgi ve katılım, şubemizde görev yapan personelimize de büyük moral olmuştur. Bu tür birliktelikler, insanlar arası kaynaşmanın sağlanması ve sosyal ilişkilerin kuvvetlendirilmesi açısından önemlidir. Önümüzdeki yıl, daha da büyük katılımla yeniden birlikte olmayı diliyoruz ” şeklinde konuştu.

Aynı saatlerde üniversite kütüphanesinde de öğrencilerle buluşuldu. Geleneksel yemeğe öğrencilerin de katılımları sağlanırken öğrenciler, yemeğin kendilerine sürpriz olduğunu belirterek Üniversite güvenliğine teşekkürlerini ilettiler.

29/12/2014 – MA


630 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.