Erasmus Personel Hareketliliği ile Polonya’dan gelen misafirler ağırlandı

13.03.2024

Sakarya Üniversitesi Uluslararası Ofis Erasmus+ Koordinatörlüğü, KA131 Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında Polonya Andrzej Frycz Modrzewski Krakow Üniversitesinden gelen personel Yuliia LUCHKO ve Olha STASIV‘i ağırladı.

Polonya’dan gelen personeller, program kapsamında Uluslararası Ofis, Erasmus+ Koordinatörü ve personelleri ile tanışarak, üniversiteler arası iş birliği diyaloglarını güçlendirmek üzerine öneriler sundu. Ayrıca SAÜ Erasmus+ Personelleri Erasmus+ programı ile gelen öğrencilere sunulan imkânlarla ilgili bilgi verdi. Gelen personeller SAÜ kampüsünü gezdikten sonra, Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ederek faaliyetlerini tamamlayacak.