SAÜ Personel Ligleri Maçları Devam Ediyor

30.03.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanlığınca düzenlenen Sakarya Üniversitesi Lig maçları devam ediyor.

Ortadoğu Enstitüsü: 8                   Teknoloji Fak.: 9

Yer: Kampüs Arena        Hakem: Tayfun Güz

Ortadoğu Enstitüsü: Abdüssamet** İsmail** Rıdvan*** Berkan** Ahmet** Recep** Furkan** Hüseyin** Ömer**

Antrenör: Abdüssamet Pulat

Teknoloji Fak.: Ali** İsa** Gürhan*** Asım*** Yusuf*** Kurban*** Hüseyin*** Haluk*** Fatih** Ferhat**

Antrenör: İsa Vural

Goller : Kurban Öntürk (46-50-18.dk Teknoloji Fak.),  Ferhat Aydın (63-52-70.dk Teknoloji Fak.), Hüseyin Kahraman (56.dk Teknoloji Fak.), Asım Kesercioğlu (66.dk Teknoloji Fak.), Ali Sarıbıyık (88.dk Teknoloji Fak.),Recep Tayyip Gürler (48-50-65.dk Orta Doğu Enstitüsü), Rıdvan Kalaycı (59-61.dk Orta Doğu Enstitüsü), Abdusamet Pulat (68.dk Orta Doğu Enstitüsü), Ömer Behram Özdemir (72.dk Orta Doğu Enstitüsü), Berkan Öğür (77.dk Orta Doğu Enstitüsü)

Sarı Kart : İsa Vural (Teknoloji Fak.), Ferhat Aydın (Teknoloji Fak.)

Teknoloji Kendine Geldi

2016 yılının Şampiyonu Teknoloji, güçlü rakipleri Orta Doğu karşısında bir gol fazla atarak rakibini yendi ve üç puanı kaptı.

Mühendisler Lider

Personel Liginin lige iyi başlayan Mühendislik takımı, Karasu MYO’dan da üç puan alarak yoluna devam etti.

Mühendislik Fak.: 3                        Karasu MYO: 0

Yer: Kampüs Arena        Hakem: Cem Harman

Mühendislik Fak. :  Hasan*** Hüseyin*** Mahmut*** Cenk*** Murat*** Rıfkı*** Mustafa*** Nuh*** Hüseyin D.*** Yılmaz***

Antrenör : Hasan Mıtıncık

Karasu MYO : Serkan* Fırat* İsmail* İsmet* Serkan* Ömer* Ercan* Hasip* Şükrü**

Antrenör : Veli Şıkşık

Goller : Yılmaz Uyaroğlu (25.dk Mühendislik Fak.), Hüseyin Pehlivan (48.dk Mühendislik Fak.), Mahmut Tokur (65.dk Mühendislik Fak.)

Sarı Kart : –

Sözleşmeli Personel Ligi Maç Sonuçları

Rektörlük Üç Puan

Sözleşmeli liginin mütevazı takımı Rektörlük ise puanla buluştu.

İşletme Fak. : 0                 Rektörlük: 3

Yer: Kampüs Arena        Hakem: Duygu Genç

İşletme Fak.: Mevlüt* İsmail* Vedat* Recep*  Uğur* Enes* Semih* Ümit*

Antrenör : Recep Çelik