Robert Morris Üniversitesi İşbirliği

Robert Morris Üniversitesi İşbirliği
08.03.2013
714
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ile Amerikan Robert Morris Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzaladı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ’nün uluslararası işbirliği ağını genişletmek için Amerikan Robert Morris Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Eğitim ve araştırma alanlarında karşılıklı işbirliğini arttırmak için imzalanan işbirliği protokolü SAÜ Rektörlüğü’nde gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Robert Morris Üniversitesi Başkanı Dr Greg Dell’Omo arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Öğrenci, akademik, bilimsel ve idari kadro değişimi, Araştırma ve bilimde işbirliği, Akademik materyal, yayın ve diğer bilimsel bilgi paylaşımı ve Diğer eğitimsel, bilimsel ve akademik alanda işbirliği yapılacak.

İmzalanan işbirliği protokolü ile ilgili bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversite olarak uluslararasılaşmaya çok önem verdiklerini vurguladı. Elmas konuşmasında, “Bu alanlarda yapılan işbirliğine çok önem veriyoruz. Öğrenci-öğretim elemanı değişimi ve ortak projeler yapmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu bağlamda imzalanan bu işbirliği protokolünün üniversitemize çok yararlı olacağını düşünüyorum” dedi.

Protokol sonunda Robert Morris Üniversitesi’nden gelen heyet, SAÜ’deki çeşitli derslikleri ve laboratuvarları gezdi.

08/03/2013 – YC


714 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.