Siyasal Bilgiler Fakültesi Başarı Belgeleri Takdim Töreni düzenlendi

Siyasal Bilgiler Fakültesi Başarı Belgeleri Takdim Töreni düzenlendi
05.03.2024
721
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sebahattin Zaim Konferans Salonunda Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerine başarı belgeleri takdim edildi.

Törenin açılış konuşmasını Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çalışır yaptı. Konuşmasında böyle bir programın daha önceden yapılmadığını, öğrencilere belge takdiminin öğrenci işleri aracılığıyla yapıldığını belirten Çalışır, “Öğrencilerimiz, çalışmalarını ve başarılarını hem takdir ettiğimizi bilsinler hem de diğer arkadaşları da onlar gibi motive olsunlar istedik. Ayrıca aileleri ile birlikte yan yana olalım birbirimizi kutlayalım istedik, bu düşüncelerle bu töreni düzenledik” dedi. Çalışır, Üniversite bünyesinde birçok yeniliğin olduğunu dile getirdikten sonra gelişen üniversitede iyi olan öğrencileri kazanmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Davette ilk belge, Prof. Dr.Mustafa Çalışır tarafından özel öğrenci ve velisine verildi. Çalışır, ödül takdimi sırasında, “Bu belgeyi ben özel bir anneye vermek istiyorum. Hepimizin annesi kıymetli fakat annelerin fedakarlığı gözleri kamaştırır. Böyle bir anne, çocuğunu her sabah buraya kendisi aracıyla getiriyor, ders bitinceye kadar bekliyor ve ondan sonra evine götürüyor. Öncelikle biz teşekkürü kendisine sonra öğrencimize yapmak isteriz” dedi.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, Ekonometri Bölümü, İslam İktisadı ve Finans Bölümü, İktisat Bölümü, Maliye Bölümü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri, onur ve yüksek onur belgelerini aldıktan sonra fakülte dekanı, dekan yardımcıları ve öğretim üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Törenin sonunda Doç. Dr. Gonca Güngör Göksu fakülte kapsamındaki süreçler hakkında bilgiler vererek kapanış konuşmasını yaptı.

Haber ve Fotoğraf : Gizem Gökçe Arslan- Aybike Tekeli

 
721 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.