Rektörlük Yeni Yıl Kupası Spor Şöleni

24.12.2013

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) “Rektörlük Yeni Yıl Kupası Spor Şöleni” başladı.

SAÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanlığı tarafından düzenlenen “Rektörlük Yeni Yıl Kupası Spor Şöleni”nde 24-27 Aralık tarihleri arasında SAÜ öğrencileri ve çalışanları yeni yıl coşkusunu ikiye katlayacaklar.

Toplam 7 dalda yapılacak “Spor Şöleni” kapsamında SAÜ Merkez Kafeterya’da 24 Aralık’ta masa tenisi, 25 Aralık’ta satranç ve langırt, 26 Aralık’ta tavla ve puanlı atış turnuvaları, 27 Aralık’ta PES 2013 turnuvası; SAÜ Personel Yemekhanesi’nde ise 24-25 Aralık tarihlerinde satranç turnuvası düzenlenecek.

Etkinliklere başvurular ise 27 Aralık tarihine kadar Merkez Kafeterya ve SKS Başkanlığı Spor Servisi’nde alınacak.

24-12-2013 / ST