Karasu MYO Ek Bina Temel Atma Töreni Yapıldı

Karasu MYO Ek Bina Temel Atma Töreni Yapıldı
30.04.2014
538
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı süren ek binasının temel atma töreni yapıldı.

Törene Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Garnizon Komutanı kıdemli Yüzbaşı Bahadır Helli, Meslek Yüksekolu yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Mustafa Büyük, Karasu’nun bir cazibe merkezi haline gelmeye başladığını ifade ederek, “Bölge için böyle bir yatırımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Elmas da konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Belediye başkanımız, kaymakamımız ve Karasu halkının da desteğiyle umarım kısa sürede bu bina bitirilecektir. Sosyal imkânların da belediye başkanımız tarafından sağlanacağına inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından temel atma töreni gerçekleştirildi.

13 bin 152 metrekare arsa içinde 3 bin 500 metrekare alana sahip olacak olan Karasu Meslek Yüksekokulu ek binasında, 9 adet derslik, 1 adet tam teşekküllü konferans salonu, 1 adet makine atölyesi, 1 adet kaynak teknoloji laboratuvarı, 2 adet bilgisayar laboratuvarı, 1 adet kütüphane-okuma salonu, öğretim görevlileri ve idari kısımlar için ofisler, 1 adet 110 metrekare teras kat toplantı salonu bulunacak.

30/04/2014 – ST
538 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.