Bahar Şenliği’nin Sanatçıları Açıklandı

Bahar Şenliği’nin Sanatçıları Açıklandı
14.04.2013
1.245
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) 18. Bahar Şenliği’nde sahne alacak sanatçılar açıklandı.

Bahar Şenliğinde sahne alacak sanatçılar dün akşam Sakarya Üniversitesi’nin ve organizatör firmanın sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı.

Bu yıl 7-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Bahar Şenliğinin ilk gün yeni albümleriyle dinleyicileri melankolik bir yolculuğa çıkaran ünlü rock grubu Gece Yolcuları sahne alacak.

Şenliğini ikinci günü Sabancı Baharı sponsorluğunda sevilen şarkıcı Sıla sahne alacak. Üçüncü günün sanatçısı ise ‘Hakim Bey’ şarkısı ile hayatımıza giren son günlerin başarılı müzisyenlerinden Mehmet Erdem olacak. Şenliğin son günü ise Karadeniz müziğine yeni bir soluk getiren Karmate grubu sahne alacak.

5Nokta4 Event  Management organizasyonuyla düzenlenen Sakarya Üniversitesi Bahar Şenliği’nin bu yılki sloganı “Bomba Gibi Şenlik” olarak belirlendi. Şenlikle ilgili görüş ve düşüncelerin belirtilmesi için Twitter üzerinde #BombaGibiŞenlik etiketi oluşturuldu.

Öğrencilerden gelen yoğun şikâyetler üzerine, SAÜ Esentepe Kampüsü’nde düzenlenecek şenliğe bu yıl SAÜ camiası (öğrenci, personel, mezunlar vb) dışında kimse şenliğe alınmayacak.

14/04/2013 – HM

 

 

 

 

 

7 Mayıs 2013 Salı  – Gece Yolcuları

8 Mayıs 2013 Çarşamba – Sıla

9 Mayıs 2013 Perşembe – Mehmet Erdem

10 Mayıs 2013 Cuma – Karmate

 
1.245 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.