Yerel Basında Bugün (25.03.2012)

Yerel Basında Bugün (25.03.2012)
26.03.2012
794
A+
A-

25.03.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Adapazarı Gazetesi’ne 3 yılı değerlendiren Toçoğlu ‘Ne yaptıysak halkımıza yaptık’

“Toçoğlu: Yine adayım”

Ekibi ile gece gündüz Sakarya için çalıştığının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: ‘Önümüzdeki seçimlere adayım. Çünkü bu şehirde yapacağım daha çok iş var’dedi.

ADAPOSTASI

33 yaşındaki 2 çocuk babası Aslan Altuntaş silahını şakağına dayayıp tetiğe bastı

“Çark’ta cinnet anı!”

Çark Caddesi’nde arkadaşlarının engellemesine rağmen şakağına kurşun sıkan Aslan Altuntaş kanlar içinde kalırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay Mobesa kameralarına saniye saniye yansıdı.

ANADOLU

Adapazarı Belediyesi’nce düzenlenen ‘İnsan Hakları’ konulu konferansta konuşan üstün:

“İşçi haklarında çok gerideyiz!”

BİZİMSAKARYA

“Patronlara kötü haber”

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Türkiye’de işçi haklarının çok geride olduğunu söyledi. Hakkı yenilen işçiler için komisyonda uzman görevlendirdiğini duyuran Üstün, ‘Mağdur işçiler dilekçeyle müracaat etsin. Sorumlular hakkında işlem yaptıracağız’ dedi

SAKARYAHALK

“Neden korktunuz?”

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un Karasu’daki kıyı erozyonu hakkında belediyeyi suçlamasına cevap veren MHP İl Başkanı Orhan Ünver, ‘DLH’nin hatalarını bilime rağmen ört bas etmeye çalışan AKP’liler, verdiğimiz meclis araştırma önergesini bile çarpıtma gayretinde olacağına bilim adamlarının yaptığı açıklamalara kulak versinler’ dedi.

YENİGÜN

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın projesine göre mevcut esnaf odalarının sayısı yarı yarıya düşürülecek

“Odalar birleşiyor”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK), Birlik Başkanları İstişare Toplantısı’nda konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, birbirlerine yakın ya da üye sayısı az olan esnaf odalarının birleştirilme çalışmasının yoğunlaştığını söyledi.

YENİHABER

Meclis önergesi reddedilen MHP’de kıyı erozyonuyla ilgili AKP’ye sert cevap:

“Neden korktunuz?”

AKP Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un Karasu sahilindeki erozyonla ilgili belediye başkanını eleştirmesine MHP’den sert tepki geldi. İl Başkanı Orhan Ünver , ‘Gerçekler örtbas ediliyor’ dedi.

YENİSAKARYA

“10 Yılda 50 Milyar”

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Sakarya’nın 2023 yılına kadar 100 milyarlık harcama yapılacağı öngörülen raylı sistemler sektörünün merkezi olabileceğini bildirdi.

 
794 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.