Yerel Basında Bugün (07.02.2012)

Yerel Basında Bugün (07.02.2012)
07.02.2012
444
A+
A-

07 Şubat 2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

“MHP boykot etti meclis iptal oldu!”

Dün yapılması gereken Adapazarı Belediye Meclisi MHP’li üyelerin salonu terk etmesiyle iptal edildi. Yapılan toplantı sonrasında meclis toplantısı 8 Şubat 2012 tarihine ertelendi.

ADAPOSTASI

Hazırlanan kanun tasarısı uygun görülerek kabul edilirse, kota 49 bin ton olabilecek

“Şeker’e kota müjdesi!”

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Şeker Fabrikası’nın kota artışıyla ilgili verilen kanun tasarısını değerlendirdi. Çelik, “Kota üretim kapasitesinin yarısı kadar olabilir” dedi.

ANADOLU

Meclis toplantısında Sangarius’un satış maddesi iktidar ve muhalefet partisi meclis üyelerini karşı karşıya getirdi. MHP “toplantıyı terk ediyoruz” dedi. Başkanvekili “çıkarsanız çıkın” dedi.

“MHP gitti toplantı bitti”

BİZİMSAKARYA

Yaman’dan Milletvekili Üstün ve Çelik’e sert tepki:

“Başka işiniz mi yok!”

TÜVASAŞ’ ın taşınması fikrine destek veren milletvekilleri Üstün ve Çelik’e Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol – İş Şube Başkanı Cemal Yaman’dan sert tepki geldi.

SAKARYAHALK

“Bu ne vahşet!”

Rüstemler Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki 3 çocuk annesi Şenay Okyar, kaçası tarafından akıl almaz bir saldırıya maruz kaldı. Üç çocuğunun annesi bedensel engelli eşini, çocuklarının gözü önünde kaynar suyla yakan adam, kafasını keserle ezdikten sonra 4 gün de ev hapsinde tuttu. Rüstemler Mahallesi’nde meydana gelen korkunç olay, işkenceci kocanın jandarmaya giderek “Karıma saldırdılar” ihbarıyla ortaya çıktı.

YENİGÜN

MHP Grubu salonu terk edince, AK Parti çoğunluğu sağlayamadı

“Meclise Sangarius molası!”

Sangarius Alış-Veriş ve Spor Merkezi inşaatının satışına yönelik kararın alınacağı Adapazarı Belediye Meclisi2nde, MHP Grubu’nun salonu terk etmesi üzerine, AK Parti Grubu çoğunluk sağlayamadı. Bunun üzerine, meclis toplantısı ertelenmek zorunda kaldı.

YENİHABER

MHP’li üyeler yeterli sayı sağlanmadığı gerekçesiyle toplantıya katılmadı

“Mecliste boykot”

Adapazarı Belediye Meclisi, çoğunluk sağlanamadığı için toplanamadı. MHP’li üyeler Sangarius’un satışının da olduğu gündemin Başkan Dişli olmadan görüşülemeyeceğini meclisi terk etti.

YENİSAKARYA

“Meclis’e MHP Boykotu!”

Adapazarı Belediyesi’nin yarım kalan projesi Sangarius’un satışı için Başkan Süleyman Dişli’ ye yetki verilmesinin de gündemde olduğu meclis toplantısı MHP’nin boykotu nedeniyle yapılamadı

 

07/02/2012 – H.G.
444 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.