Yerel Basında Bugün (06.08.2012)

Yerel Basında Bugün (06.08.2012)
06.08.2012
422
A+
A-

06.08.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Mahalle kavgasında tüfekle polisi vurdular”

Adapazarı’nda mahalle kavgasında polis vuruldu. Yaralı polis arkadaşları tarafından silahlı bölgeden kurtarıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet gönderildi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya’da damacana suları kirli çıkan 6 markanın üretimi ve sevkiyatı durduruldu.

“Su dolumları durduruldu”

ADAPOSTASI

“Sosyal gelişim merkezi geliyor”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentte içinde psikolog, sosyolog ve çeşitli uzmanların, vatandaşlara hizmet vereceği ‘Aile ve Sosyal Gelişim Merkezi’ kurulacak.

ANADOLU

“İşçinin endişeli bekleyişi”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi sendikalarının yetki işlemlerini toplu iş ilişkileri kanunu yasallaşana kadar durdurması, Eylül ayında başlayacak olan Türkiye’nin en büyük toplu iş sözleşmesi olan MESS görüşmeleri tehlikeye soktu.

BİZİMSAKARYA

“108 günlük ayıp”

Sakarya’yı ülkeye rezil eden kaçırılma olayının üzerinden 108 gün geçti. Onlarca insan zan altında bırakıldı, özel timler kuruldu, milletvekilleri söz verdi, hatta Başbakan bile devreye girdi. Ama 108 gündür 14 yaşındaki A.A’dan ve onu kaçıran öğretmen Mesut T.’den hala iz yok, hala eser yok…

SAKARYAHALK

Damacana sudaki gelişmelere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Cuma günü açıklanan rapor sonrası Sakarya Halk Sağlık Müdürlüğü damacana sularında sorun çıkan 6 firmaya tebligat gönderdi

“Üretimi durdurun”

Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı liste sonrası damacana sularında olumsuzluk tespit edilen 6 Sakaryalı firma İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından damacana üretimini durdurmaları tebligatı yapıldı.

YENİGÜN

Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, 6 fabrikaya bakanlığın kararını tebliğ etti

“Damacana suya dur!”

Sakarya Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı’nın sağlıksız damacana su üretimi yaptıklarını açıkladığı Sakarya’daki 6 firmaya, bakanlığın kararını ileterek, damacana su üretimini durdurdu.

YENİHABER

“TOKİ göz koydu”

TOKİ Sapanca, Adapazarı Evrenköy, Karasu ve Kocaali’nin en güzel yerlerindeki 2B arazilerine göz dikti. Bu bölgelerde hak sahiplerine 2B arazi satılmayıp çeşitli projeler üretilecek.

YENİSAKARYA

“Evsizlere gün doğdu”

Orta hasarlı konut sahipleri için yaptırılacak yeni konutlar ilgi görmedi. Hasarlı bina sahiplerinden yeterli talep gelmezse konutlar evi olmayan vatandaşlara satılacak.

06.08.2012 MA

 
422 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.