KPSS 2013/1 Yerleştirme Duyurusu

KPSS 2013/1 Yerleştirme Duyurusu
08.07.2013
664
A+
A-

KPSS 2013/1 Yerleştirmesi Sonucu Sakarya Üniversitesi’ne Atanmaya Hak Kazananların Dikkatine

İSTENİLEN BELGELER:

1-KPSS (Yerleştirme) Sonuç Belgesi.
2-Mezuniyet  Belgesinin Onaylı Sureti ile (Yüksek Lisans yapmış olanların yüksek lisans mezuniyet belgesi, ortaöğrenimi/lise öğrenimini 3 yıldan fazla okuyanların bu durumlarını gösterir diploma örneği veya okullarından almış oldukları resmi belge)
3- 6 Adet Fotoğraf (Son 6 ay İçinde Çektirilmiş)
4- Kamu Kurumlarında çalışan/ayrılanlar için hizmet dökümü ve /veya SGK Hizmet Dökümü
5- Bilgisayar Sertifikası istenen kadrolar için Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, “M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.
6- Ekteki KPSS Atama Başvuru Formu ve dilekçe örneği doldurulacaktır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ATAMA BİLGİ VE BAŞVURU FORMU

Not: Memur Adaylarının atama başvuru formunu eksiksiz ve okunaklı doldurarak istenen belgelerle  birlikte sınav sonuçlarının açıklandığı günü takip eden 15 gün içerisinde Personel Daire Başkanlığı’na müracaat etmeleri  veya belgelerini posta/kargo ile göndermeleri gerekmektedir. Kazanıp da göreve başlamak istemeyen adayların da  dilekçelerini Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı’na göndermeleri gerekmektedir. Atanma evrakları  ile ilgili ayrıntılı bilgi için Personel Dairesi Başkanlığının  0 264 (295) 5236-5230-5148-7347 nolu telefonlarından irtibata geçilmesi  rica olunur.

08/07/2013 // Personel Dairesi


664 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.