İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı

İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı
25.10.2013
680
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi’nde Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

23 Ekim’de İlahiyat Fakültesi Hakkı Ekşi Konferans Salonu’nda yapılan Akademik Kurul Toplantısı’na Dekan Prof. Dr. Mehmet Günay, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Süleyman Akkuş, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Akyüzoğlu, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Aydınlı, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fuat Aydın ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Atmaca’nın yanı sıra birçok akademisyen de katıldı.

Toplantıda, fakülte lisans bölümlerinin yeni ders programlarının güncellenmesi, danışmanlıklar, yaz okulu, üniversite ortak seçmeli dersleri, İLİTAM programı ile ilgili canlı dersler, ders notları ve soruları hakkında bilgi veren ve bazı değerlendirmelerde bulunan Dekan Prof. Dr. Günay, üniversitede ve fakültede akademik olarak öğretim üyelerinin yararlanacağı bazı önemli imkânları dikkatlere sundu. Bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunduğu toplantıda diğer öğretim elemanları da görüşlerini ifade edip değerlendirmelerde bulundular.

Toplantının ardından 1997 yılından beri SAÜ İlahiyat Fakültesi’nde Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı’nda görev yapan ve buradan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne geçen Okt. Yavuz Kamadan’a da fakülteye yapmış olduğu katkılardan ve vermiş olduğu emeklerden dolayı Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet Bostancı tarafından hediyesi takdim edildi.

24/10/2013 – ST


680 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.