Gürcistan’da Küreselleşme ve Güvenlik Kongresine Katıldı

Gürcistan’da Küreselleşme ve Güvenlik Kongresine Katıldı
08.06.2011
789
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Giray Saynur Bozkurt, Gürcistan’da düzenlenen uluslar arası kongreye katıldı.

 

SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Giray Saynur Bozkurt, 27-29 Mayıs 2011 tarihleri arasında Gürcistan’ın Tiflis ve Batum şehirlerinde düzenlenen “6. Uluslarararası Karadeniz ve Hazar Denizi’nde Küreselleşme ve Güvenlik” (Globalization and Security in Black and Caspian Seas Region) konulu konferansa katıldı.

 

Gürcistan İçişleri Bakanlığı Güvenlik Konsülü (Ministry of Internal Affairs of Georgia Security Council of Georgia) ile Uluslararası Karadeniz Üniversitesi (International Black Sea University) tarafından düzenlenen konferansta Bozkurt, “Türkiye ve Rusya’nın Karadeniz Havzasında Güvenlik Politikası (Security Policy of Turkey and Russia in the Black Sea Basin)” başlıklı bildiriyi sundu.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Bozkurt şunları söyledi: “Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Alaeddin Yalçınkaya ile birlikte ABD, Polonya, Ukrayna, Azerbaycan, Ermenistan ve Türkiye’den olmak üzere çok sayıda akademisyenin katıldığı bilimsel bir toplantıda üniversitemizi ve ülkemizi başarıyla temsil ettik.”
789 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.