Fikir ve Tasarım Yarışması

Fikir ve Tasarım Yarışması
08.04.2016
734
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Sakarya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliği ile ‘Verimlilik Haftası’ etkinlikleri kapsamında bir ‘Fikir ve Tasarım Yarışması’ düzenleniyor.

Sadece Sakarya Üniversitesi önlisans ve lisans programlarında okuyan öğrencilerin başvurabileceği yarışmada ‘verimlilik’ konusunda proje önerileri yarışacak. Yarışmaya son katılım 20 Nisan 2016 olarak belirlendi.

 

Fikir ve Tasarım Yarışması

Sevgili Öğrenciler;

Fikir Ve Tasarım Yarışması; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yürütülen Verimlilik Haftası Etkinlikleri kapsamında, “Sakarya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü” ile “Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi” işbirliği aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Bu yarışmaya sadece Sakarya Üniversitesi önlisans ve lisans programlarında okuyan öğrencilerimiz başvurabilecek olup, öğrencilerimizden beklenen verimlilik konusunda bir proje önerisi yapılmasıdır. Sizlerden sadece proje fikriniziuygun şekilde hazırlamanız istenmektedir. Kısaca; Fikrini projelendir; ödülü kap

Enerji, zaman, insan vb. aklınıza gelen tüm konularda verimliliği dikkat kılan bir konu üzerinde, hazırlayacağınız birkaç sayfalık dokümanla çalışmanızı yapmanız mümkündür.

fikirvetasarim@gmail.com mail adresine aşağıdaki içeriklere uygun şekilde pdf formatında hazırlanmış başvuru dokümanını göndermeniz yeterlidir.

Sonuçlar 25 Nisan’da Sakarya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi web sayfalarından ilan edilecektir. Projeler, Özgün Değer, Yaygın Etki, Katma Değer ve Yapılabilirlik gibi kriterler doğrultusunda bir jüri tarafından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda belirlenen ve ilk üçe giren öğrencilerimize hediyeleri, 26 Nisan 2016 Salı günü Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde Verimlilik Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte takdim edilecektir.

Tema: Verimlilik

Son Başvuru Tarihi: 20 Nisan 2016

Başvuru Biçimi: Başvuru online olarak “fikirvetasarim@gmail.com” adresine

Sonucun İlanı: 25 Nisan 2016 Pazartesi

Ödül Takdimi: 26 Nisan 2016 Salı, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi

 

Proje öneri formunun hazırlanması ve yarışma ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için:

http://www.tf.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/42944/fikir-ve-tasarim-yarismasi

 

08/04/2016 //HAY-TF
734 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.