Sakarya Üniversitesi, Gedik Termo Vana ile işbirliği protokolüne imza attı

Sakarya Üniversitesi, Gedik Termo Vana ile işbirliği protokolüne imza attı

Sakarya Üniversitesi üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde imzalanan protokoller ile iş dünyasına destek vermeye devam ediyor. Son olarak Sakarya Üniversitesi ile Hendek İlçesinde faaliyet gösteren Gedik Termo Vana arasında staj, eğitim, araştırma, proje vb birçok hususu kapsayan alanlarda işbirliği protokolü imzalandı.

Protokole göre Sakarya Üniversitesi Teknokent ve Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde  Gedik Termo Vana’ya proje, eğitim ve danışmanlık konularında destek verilecek. Protokole Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamza Al ve Gedik Termo Vana San. ve Tic. A.Ş Genel Müdürü Ufuk Doğan imza koydu.

SAÜ ve Gedik Termo Vana arasında imzalanan protokolün imza törenine SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, SAÜ Mühendislik Dekanı Prof. Dr. Halit Yaşar, Gedik Vana Genel Müdürü Ufuk Doğan, Gedik Vana Ar-Ge Müdürü Hüseyin Tunca, Teknokent Genel Müdürü Dr. Yakup Köseoğlu ve Mühendislik Fakültesi Malzeme ve Metalurji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Alp katıldı.

Protokol imza töreni karşılıklı imzaların atılması ve  paydaşların toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.


1.722 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.